Що знімати контент-мейкеру, коли фантазія підводить?

NewLook підготували 5 ідей для залучення аудиторії та безкоштовного просування в Tik Tok та Reels!Соціальні мережі — це невпинна машина росту, інновацій та нових методів просування.Сьогодні ми розповімо про 5 ідей контенту для ваших соц.мереж, які підвищать охоплення та привернуть увагу потенційних клієнтів!    

1. Зніміть відео з чіпляючими заголовками, наприклад:

- «Не роби цього, доки…»    

- «Добірка найкращих…»    

- «Секрет, який допоміг мені…»  

- «Топ 10 помилок …»  

2. Експертні відео — must have у 2023! Без них ну ніяк!

Зніміть відео-інтервʼю або напишіть пост, відповідаючи на актуальне питання вашої цільової аудиторії.Наприклад, якщо ви ведете профіль агенції нерухомості, зніміть відео на тему: «Вторинне житло або новобудови. Що обрати?»    

3. Грайте зі шрифтами, ефектами та монтажем у ваших роліках.2 мільярди акаунтів існує в Інстаграм сьогодні. Велика частина з цих людей активно знімає та просуває свою сторінку, тому конкуренція — велика. Але виграє завжди креатив, оригінальність та стабільність!  

4. Колаборації.Одна голова — добре, а дві — краще. Згадати лише колаборації таких брендів, як: Supreme x Louis Vuitton, Fendi x SKIMS, Tiffany x Supreme. Ці компанії точно знають толк у маркетингу та рекламі. Спробуйте і ви!    

5. Додайте рубрік, які можуть бути не повʼязані з темою сторінки.Невпинна «реклама» та обговорення однієї ж теми інколи набридає. Зробіть Тік Ток на більш обширну тематику.Наприклад, якщо більшість вашої аудиторії — молоді київляни, які працюють з дому, розкажіть їм про Топ-5 найтихіших закладів Києва для роботи.Сподіваємось, ця стаття була корисна для вас та подарувала нові ідеї!А щоб проводити час в соц. мережах з користю — підписуйтесь на наш Інстаграм!До зустрічі!

Автор статті:  
Рєброва Валерія