ТОП 12 ДОДАТКІВ ДЛЯ СММ- СПЕЦІАЛІСТА, ЯКІ СПРОСТЯТЬ ВАШУ РОБОТУ

В цій статті ми розглянемо інструменти, які здатні зробити ваш фото/відео контент більш якісним, цікавим та професійним.

ОСЬ ТОП-12 ДОДАТКІВ ТА САЙТІВ З ЕФЕКТОМ “ВАУ” для ваших соц.мереж від NewLook

  1. Літо.Шрифти. Цей додаток допоможе тобі зробити розповіді Інстаграм в рази цікавішими! Безліч стікерів та шрифтів, скопіювати які займає одну секунду. Ще один плюс — додаток безкоштовний!
  2. INSHOT. Один з найкращих інструментів для монтажу відео. Не псує якість, зручний у використанні, зрозумілий інтерфейс. Безліч фільтрів допоможуть твоєму відео-контенту виглядати привабливіше, а редагування швидкості відео більше не буде проблемою.
  3. CANVA. Це, мабуть, бузинова паличка у світі дизайну, майнд-карт, заставок на ютюб та інше. Якщо ти уважно слідкуєш за Інстаграм-сторінкою @newlook.smm, то знаєш секретні коди для цього додатка! А якщо ні - це привід завітати до нас у профіль Інстаграм ;)
  4. Liro. Чудовий додаток для українських субтитрів. Легкий у використанні, має декілька дизайнів та ідеально зчитує голос, щоб вам не доводилось друкувати текст самостійно.
  5. Trello. Якщо йдеться про творчість, якої в сфері smm дуже багато, іноді буває складно планувати довгостроково. З Trello це вже не буде проблемою! Зручний інтерфейс та сповіщення, які допомагають дотримуватися плану.
  6. Instories. Безліч шаблонів, діджитал-макетів та стокових зображень у високій якості! Тепер створення розповіді в Інстаграм буде займати в тебе в 3 рази менше часу. Instories робить половину роботи за тебе, тому наш висновок - мастхев!
  7. VN. Майже усі відео, які ти бачиш в тік-ток, зроблені за допомогою цього додатка. Це один з небагатьох додатків для монтажу та редагування відео, яке не псує якість. А ти знаєш: ніщо не може так зруйнувати настрій SMM-спеціалісту, як зіпсована якість на відео, в яке ти вклав усю душу. Це безкоштовний додаток з безліччю інструментів для редагування відео.
  8. BAZART. Гуру з графічного дизайну та редагування фото! Працювати в цьому додатку легко та зрозуміло, інструментів для творчості - як зірочок на небі! От хоч бери вже зараз і завантажуй.
  9. Pinterest. Це безкрайній простір візуалу! Якщо не знаєш де черпати натхнення — велкам у світ безкінечних ідей.
  10. Google Analytics. Успіх — це про цифри, згоден? Зручний і багатофункціональний сервіс від компанії Google для аналізу твоїх соц.мереж допоможе завжди знати, що подобається твоїй цільовій аудиторії!
  11. Inpreview . Бувало таке, що зробивши візуал, не розумієш, як він виглядатиме з іншими постами у стрічці? Є рішення, яке зробить процес роботи набагато легшим — це Inpreview. Додавай пости і дивись, як виглядатиме кінцевий результат усього за декілька хвилин!
  12. LineCamera. Простими словами: фотошоп. В цьому додатку ти зможеш вирівняти тон шкіри, зменшити чи збільшити ніс, очі, губи ті інші частини тіла.
  13. Сайт Language Tool. Український сайт для перевірки граматики та орфографії. Не знати усіх правил граматики та орфографії — не злочин. А от постити текст, не перевіривши його у Language Tool — злочин. Так, цей текст ми також перевірили на цьому сайті.
  14. MagicCut. Додаток, який допоможе тобі швидко та легко вирізати об’єкт. А також : змінити контраст, насиченість та кольори, обрізати чи повернути об’єкт. Для SMM це — топ!                        

Це добірка інструментів, які здатні покращити ваш контент. Звісно, кожного дня з’являються нові тренди та нові додатки, бо світ діджитал ніколи не стоїть на місці!А якщо ви мріяли почати свій шлях в SMM та дізнатись, як знаходити перших клієнтів та зацікавлювати глядача своїм контентом з перших секунд — ми запрошуємо вас на безкоштовний ефір, де Ірина Вахітова поділиться з вами покроковим планом розвитку в цій професії!До зустрічі !

Автор статті:  
Рєброва Валерія